Adressen, teams en bedrijven beheren

In dit scherm kan u al uw adressen, teams en bedrijven voor facturatie beheren of nieuwe adressen, teams en bedrijven aanmaken of aanvragen.

Er wordt een overzicht gegeven met alle gekende adressen en de daarbij horende mogelijkheden. Als er een bedrijf of team aan het adres gekoppeld is, kan u doorklikken om dit bedrijf of team te bewerken als u de beheerder bent.

U kan ook kiezen om een adres te verwijderen of een ander adres als standaard te zetten.

Bestaand bedrijf of team beheren

Als beheerder van het team of bedrijf kan u leden toevoegen en hen beheerders maken alsook het adres aanpassen. U kan ook teamleden verwijderen als ze niet meer mogen bestellen via hun account.

Nieuw adres toevoegen

Hier kan u een nieuw adres aanvragen. Als de zaak bepaalde opties aanbiedt zoals levering na goedkeuring of facturatie, kan u deze hier aanvragen. Klik op "Voeg toe" als u klaar bent.