Bestellingsoverzicht

Hier krijgt u een overzicht van de 10 laatste bestellingen (met uitzondering van de teambestellingen). Als u teambeheerder bent, krijgt u ook de optie om team bestellingen te bekijken via een aparte knop.
Het is mogelijk dat sommige bestellingen nog te annuleren zijn. Echter in de meeste gevallen zal u de zaak moeten bellen om de bestelling te annuleren. U kan ook de details van de bestelling opvragen door op de link te klikken.

Team bestellingen beheren

Als u administrator bent, kan u hier bestellingen van teamleden beheren en bekijken:

U stelt het gewenste datumbereik in en selecteert het team, dan klikt u op "Laad teambestellingen". Alle bestellingen in kwestie worden dan geladen. Met de knop "Laad totalen per klant" kan u een overzicht krijgen van het totale bedrag dat elk teamlid binnen de aangegeven periode besteld heeft.