Een account maken

Als u nog geen account heeft, dient u er één aan te maken. Dit kan tijdens het bestelproces of op voorhand. Om op voorhand een account aan te maken, klikt u op "Login" bovenaan in het menu.

U krijgt dan het volgende formulier te zien:

Opgelet: de exacte layout kan verschillen afhankelijk van de beschikbare functies. Alle velden behalve bus en bedrijfsnaam zijn verplicht. Bedrijfsnaam is wel verplicht als u gebruik wenst te maken van groepsbestellingen of facturatie.

Na het invullen van de gegevens kan u klikken op "Gratis registreren". Uw account wordt dan aangemaakt en u krijgt een welkomstmail op het ingevulde e-mailadres. Als u deze mail niet ontvangt, heeft u waarschijnlijk het e-mailadres verkeerd ingevuld.